Wednesday, July 27, 2016

Anna Daubner & Daige Press Event


Here I present you some of the photos I took last Friday when I attended the press event organized by Hungarian fashion brands Anna Daubner and Daige to showcase their 2016-2017 A/W collections. The event took place in Zoska café and I stayed for a little bit longer than I intended because the clothes were so damn nice that I couldn't stop taking pictures of them. But can you blame me?

-------

Itt van pár (oké, egész sok) kép az Anna Daubner és a Daige márkák múlt pénteki sajtóeseményéről, ahol a 2016-17-es őszi-téli kollekciókat nézhettük meg. A helyszín a Zoska reggeliző és kávézó volt, és egy picivel tovább maradtam, mint ahogy terveztem, mert annyira tetszettek a ruhák, hogy  szinte minden lehetséges szögből lefotóztam őket.


The "Frost Tale" collection by Anna Daubner was inspired by Hans Christian Andersen's story, "The Snow Queen". It's girly and laid back, and contains a number of statement pieces for those who like to stand out. (But also includes some black and grey items for those who prefer not to.) I especially liked the pink wool coat, the dresses and pants with this interesting blue patterned fabric and the little flower appliqués.


-------

A 2016-17-es őszi-téli Anna Daubner kollekciót Hans Christian Andersen meséje, "A Hókirálynő" ihlette. A kicsit retro, de a szó legjobb értelmében nagyon cuki kollekció jellemző színei a különböző jeges árnyalatok, ugyanakkor találunk benne pink és fekete darabokat is. Az én személyes kedvencem a rózsaszín gyapjú kabát, a virág rátétekkel díszített felső, illetve ebből az érdekes mintájú kék anyagból készült ruha és nadrág és táska és szoknya. (:D) Az este folyamán a tervezőnek, Annának is mondtam, hogy szerintem a kollekció egyik legjobb sajátossága, hogy mindenki találhat benne a hangulatához illőt, hiszen vannak benne egészen visszafogott és igazán feltűnő kreációk is.
The inspiration for the "YALANG" collection by Daige was the colors, traditional costumes and art of Nepal and Tibet. To be honest, Asian culture is not something that I'm particularly fond of, but I still found many pieces that I could imagine integrating into my wardrobe. Take this green wool vest, for example. I can easily see myself wearing it on a crisp October morning on my way to school or work, combining it with a black turtleneck, a pair of perfectly tailored pants, shiny loafers and a feminine bag. Adding a dark berry lip would be the cherry on top. 

-------

A Daige YALANG névre hallgató őszi-téli kollekciója Nepál és Tibet színeiből, népviseletéből és művészetéből inspirálódott. Annak ellenére, hogy az ázsiai kultúrát nem érzem magamhoz túl közel, több olyan darabot is láttam a Zoskában pénteken, amit el tudnék képzelni a ruhatáram részeként. Itt van például ez a zöld gyapjú mellény. Egy hűvös októberi reggelen egy fekete garbóval, egy jól szabott nadrággal, egy pár fekete loaferrel és egy nőies táskával szerintem tökéletes lehet akár az egyetemre vagy munkába menet is.


Want more?

Anna Daubner

Daige
Share:

No comments

Post a Comment

Good vibes only.

© According to Koko | All rights reserved.
Blogger Template Crafted by pipdig