self-ironic and fashion focused

Monday, July 4, 2016

Slip Dress Situation


My once razor sharp I-wanna-work-in-fashion haircut has now officially reached its "mom bob" length, which annoys me greatly because that's not the look I aim for at the age of 22. But I guess I have to go through this stage, too, if I want long hair again. Ugh, I see a lot of unsuccesful styling attempts in my near future...

I also see a lot of slip dresses in my wardrobe in the future because they are the bomb. I bought this little black number last week and it quickly became my go-to piece. It's so easy to wear! I already have another outfit idea, so don't forget to come back soon.

---

Az egykori "hé, nézzétek, divattal foglalkozom" bubifrizurám mostanra elérte az "amerikai kertvárosi anyuka" hosszt, amivel ha akarnék se tudnék megbarátkozni. Így amíg a hajnövesztés következő fázisába nem érek, elbujdosok és egy barlangban fogok lakni, azt hiszem. A borzasztó az, hogy anyukám pontosan megmondta, hogy ez lesz, amikor két évvel ezelőtt az egyik drámai pillanatomban (évente kettő van) bejelentettem, hogy megválok a hosszú hajamtól. Nem bántam meg, hogy anno levágattam, de most igazán örülnék neki, ha egyik napról a másikra valahogy újra hátközépig érne. A frufru témába pedig bele se megyek, mert idén már ellőttem a két drámai pillanatomat.

Amit viszont érdemes megemlíteni az az újdonsült rajongásom az ilyen könnyed, kicsit hálóing szerű ruhák iránt. Tisztában vagyok vele, hogy már egy ideje porondon vannak, de én mégis csak a múlt héten szereztem be ezt a fekete darabot. Azóta szinte minden másnap rajtam volt, és még mindig van pár ötletem, hogy hogyan lehetne viselni, szóval biztosan máskor is szerepelni fog a blogon.

dress - H&M
shoes - Cin Cin Amica (old)
sunglasses - Stradivarius
clutch - Bijou Brigitte
SHARE:

No comments

Post a Comment

Good vibes only.

Blogger Template Created by pipdig