Saturday, December 10, 2016

TOMCSANYI Fine Knitwear


MADE IN HUNGARY Since finding the right knits has been something that I have really struggled with this season (and last season, and the season before...), I was excited to hear that TOMCSANYI, one of my favorite Hungarian brands is launching a knitwear line. And not only is it launching a new knitwear line, but it's doing it by checking many boxes on my "wow, that's cool list": the sweaters, cardigans, skirts, scarves and beanies are all produced in Hungary by people with changed working ability. Plus, the quality is impeccable. 

The line that I think is winning the knitwear game at the moment -- did I mention that almost each garment is made of 100% wool? -- was first shown to the public in WARMCUP, a lovely little coffee place near to the 4-6 tram stop of Király utca. You can try their latte on December 10 and check out the TOMCSANYI Fine Knitwear pieces at the same time as the pop-up store will be open in WARMCUP till 6 pm this Saturday.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

100% MAGYAR Amikor megtudtam, hogy a TOMCSANYI kihoz egy kötött kollekciót, nagyon kíváncsi lettem, mert én már évek óta szívok az ilyen-olyan kötött pulóverekkel, és örülök, ha szezononként találok egyet, ami tetszik, és nem nyúlik ki vagy kezd el bolyholódni egy hét után. 

A Fine Knitwear kollekciót a WARMCUP-ban nézhették meg először az érdeklődők, és azt kell mondjam, hogy bár elfogult vagyok a márkával kapcsolatban, emlékeim szerint puhább vastag kötött pulóverrel még nem találkoztam. A minőségen túl egyébként (majdnem minden darab 100% gyapjúból készült) az egész projekt is figyelemre méltó, hiszen minden terméket Magyarországon, megváltozott munkaképességű emberek gyártanak. Szóval szerintem ezeknek a ruháknak a viselője kívül-belül jól érzi majd magát.

Az új kollekciónak szentelt pop-up bolt egyébként még december 10-én, szombaton is várja a látogatókat a WARMCUP-ban este 6-ig. És ha már ott vagytok, akkor igyatok egy kávét is, mert  én már leteszteltem, és nagyon finom.

     


Share:

No comments

Post a Comment

Good vibes only.

© According to Koko | All rights reserved.
Blogger Template Crafted by pipdig