self-ironic and fashion focused

Tuesday, January 17, 2017

A Much Needed Pop of Color


WINTER, WINTER, GO AWAY If you asked me what has helped me get through the past months of constant greyness, I'd say this scarf. I treated myself to it after doing a successful presentation in October, and we have been inseparable since. I love it because it not only reminds me of my accomplishment, but it also makes me feel like a million bucks whenever I wear it. It elevates any look and brightens up my dark winter days.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

A SZÜRKE TÉLI NAPOK ELLEN Mielőtt rátérnék a 2017-es év első outfit posztjának főszereplőjére, szeretném megköszönni, hogy ilyen sokan kitöltöttétek az According to Koko kérdőívet. Nagyon sok kedves és hasznos visszajelzést kaptam, és remek bejegyzés ötleteket is adtatok! A válaszaitok egytől egyig pozitívak voltak, ami egészen új löketet adott, ezért most újult energiával vágok neki a dolgoknak. Köszönöm! 💗

Tehát az új év első outfit bejegyzésének főszereplője ez a kék-sárga sál. Azután leptem meg magam vele, hogy októberben tartottam egy jól sikerült prezentációt, és emiatt úgy éreztem, megérdemlem. (Bár magamat ismerve előbb-utóbb sikeres prezentáció nélkül is találtam volna valami mondvacsinált "mert megérdemlem" indokot, hogy megvehessem. De ez a prezentáció épp kapóra jött, így a lelkiismeretem is rendben van.) 

Ez a szóban forgó kiegészítő nagyban hozzájárult ahhoz, hogy hosszabb letargikus periódusok nélkül vészeljem át az elmúlt hónapokat, és az élénk, vidám színei miatt szinte már-már terápiás jelleggel viselem. (A téli szürkeség és a hideg nincsenek rám jó hatással...) Szeretem, mert amellett, hogy tényleg a sikeremre emlékeztet, minden szettet feldob. A hangulatomról nem is beszélve.

Instagram @ accordingtokoko


scarf - Zara
sunglasses - Stradivarius
gloves - H&M
coat - borrowed from my mom
clutch - second-hand
boots - H&M
SHARE:

2 comments

  1. That scarf truly is a stunning one. I think it's how you anchored all that cheery colors on it down with a neutral color palette that leans more on black made that scarf POP! :)

    Keep it up, girl :D xx

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig