self-ironic and fashion focused

Sunday, January 8, 2017

Mules: To Buy, or Not to Buy, that Is the QuestionTO BUY, OR NOT TO BUY ELLE US predicts that after ruling street style in 2016, the mule is not going anywere in 2017 either. For me, this means that I still have plenty of time to decide whether I actually need the footwear in question in my wardrobe or not. Because you see, I really want to buy a pair. I want to walk around the streets of Budapest in my long satin jacket, cool jeans and sparkly mules as soon as spring arrives. I can totally see myself doing that. But unfortunately, I can also see myself tripping over the first sidewalk bump because without the right ankle support, I can be pretty clumsy.

So the question remains: Do I risk a possible ankle injury for the sake of fashion (it wouldn't be the first time), or take extreme caution whenever I want to wear high heeled mules? 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

VENNI VAGY NEM VENNI: EZ ITT A KÉRDÉS Az amerikai ELLE magazin szerint 2016-os térhódítása után a mule (= papucscipő?) 2017-ben is meghatározó trend marad. Ennek én azért örülök, mert így elég időm lesz eldönteni, hogy kell-e nekem egy ilyen cipő vagy sem. Azt tudom, hogy nagyon tetszik, és elég könnyen el tudom képzeni magam, ahogy egy hosszú szaténdzsekiben, farmerban és egy pár hímzett mule-ban jövök-megyek. Ugyanakkor sajnos azt is könnyen el tudom képzeni, hogy az első úthibában megbotlom, mert ezek a cipők nem igazán fogják a bokát.

Szóval a kérdés továbbra is fennáll: A divat kedvéért kockáztatom egy esetleges bokasérülés lehetőségét (nem ez lenne ez első eset...), vagy kapaszkodom valakibe akárhányszor ezt a típusú magas sarkú cipőt viselem?
SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig