Friday, February 3, 2017

Fashion Quotes for Your Next Slogan Tee DIY


INSPIRATION Because slogan t-shirts are having a moment again and the weather in Hungary is preventing most people (including me) from functioning properly, I thought -- to kill my extra free time  -- I would do a post on some of my favorite fashion quotes to inspire your next DIY project. If I trusted my fabric design skills, I would also give it a go, but after The Big Textile Marker Disaster of 2007, I think I'll just frame one of them instead.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

INSPIRÁCIÓ A cipőfűző, a köldök, és az angol "essentials" szavak után mostanra már az inspiráció is azon kifejezések közé tartozik, amiket ki nem állhatok. Az első kettővel kapcsolatos ellenérzésemre nincs logikus magyarázatom, az utolsó kettőt viszont biztosan tudom, hogy az internet utáltatta meg velem, mert 2009 óta állandóan ezeket látom mindenhol, jöjjön szembe akár címben, posztban vagy hashtagként. Ennek ellenére a mai bejegyzésben én is használni fogom, mert ezek a divattal kapcsolatos idézetek valóban, ugh, inspirálóak. Ha a 2007-es Nagy Textilfilc Katasztrófa poszttraumás tünetei enyhülnének, én is megpróbálkoznék egy házi feliratos póló elkészítésével, de a korábbiakból tanulva inkább csak bekeretezem majd az egyik idézetet.Share:

4 comments

  1. Jézusom, én is úgy utálom az INSPIRÁCIÓ szót. Angol még oké, ott is utálom, de az ilyenek, hogy "Engem ez arra inspirált"... NEMNEMNEMNEMENEMEMENENEMENEMENEM.

    ReplyDelete
  2. Heheh, and what textile nightmare was that? My favorite quote from your list is by Iris Apfel. She is always in a league of her own, I love her! :)

    ReplyDelete

© According to Koko | All rights reserved.
Blogger Template Crafted by pipdig