self-ironic and fashion focused

Monday, April 10, 2017

The Yellow Top


Lately

Oh, hello there. It's been a while since I wrote in English, huh? Since then, I visited the showroom of ÉMÉ, attended Mercedes-Benz Fashion Week Budapest as a guest of TOMCSANYI (!), got to choose my Office Girl blogger competition prize, and made one hell of a stirfry. (I celebrate every little victory.) 

Aside from the fashion events of the last couple of weeks, I've been stuck in a rut. The other day, for example, I got so frustrated with my humdrum existence that I was ready to start training for a marathon or take up some extreme sport. Needless to say, it didn't happen.

I suspect social media has a lot to do with the loss of my motivation, and I might have to go on a digital detox during the Easter holiday to cleanse my mind and get the creative juices flowing again.

(...)

On a lighter note, what do you think of this mustard top? I wish I had realized it earlier how great ruffles make me feel. Also, this outfit reminded me of my love for accessories, so maybe it's time to update my collection?

Mostanában

Hogy az egyik legjobb barátnőmet idézzem, kicsit "lejöttem az életről" az utóbbi időben, szóval nem fűzök most túl sokat ezekhez az egyébként tök jó hangulatú képekhez, mert félek, csak elrontanám a dolgot. 

Azt azért leírom, hogy egész sok divattal kapcsolatos élményem volt mostanában: az ÉMÉ tervezői meghívtak a showroomjukba, a TOMCSANYI-nak köszönhetően életemben először meghívottként vehettem részt a budapesti Mercedes-Benz Fashion Weeken, és pár napja az Eva's Room OFFICE GIRL blogger versenyén nyert díjamat is kiválaszthattam. Szóval ezen a téren zajlik az élet, ami jót tesz.

A húsvéti szünet alatt egyébként lehet, hogy beiktatok majd egy digitális detoxot, hogy kicsit kitisztuljon a fejem és összeszedjem magam. Még az is lehet, hogy a természetbe is kimegyek. Rám fér egy kis mezőn futkosás meg pillangó kergetés.

(...)

Visszakanyarodva a képekhez: a fene se gondolta volna, hogy én egyszer valami sárgát és fodrosat fogok viselni, de tessék, itt vagyunk. És szerintem működik.

top - Shein
jeans - ??
bag - Stradivarius (old)
sandals - Deichmann (old)
SHARE:

No comments

Post a Comment

Good vibes only.

Blogger Template Created by pipdig