Monday, July 10, 2017

Life Lately

Deichmann mules

Fogalmam sincs, mennyire lesz összefüggő ez a bejegyzés, mert egy hete így estére minden nap teljesen elhasználódom testileg és szellemileg is. Ennek pedig az az oka, hogy ma egy hete vagyok az új gyakornoki helyemen (divatmárkánál, természetesen), és bevallom, a rengeteg újdonság meg a sok feladat és jövés-menés még megterheli a home office-hoz szokott kis testemet. De nem panaszkodom, mert van kutya, klíma meg tejhabosító is az irodában... Viccet félretéve, tényleg nagyon sokat tanulok, szóval örülök a lehetőségnek és nem veszem félvállról. 

Ezen kívül viszont egyelőre nem sok minden történik: reggel elmegyek dolgozni, egész nap ott vagyok, este haza jövök, aztán bedőlök az ágyba. (Az állóképességem egy pillangóéval egyenlő.) Múlt pénteken viszont már kimerészkedtem az éjszakába (ergo fenn tudtam maradni 11-nél tovább) és elmentem az egyik barátommal megnézni a Baby Drivert -- azóta amikor csak tehetem, a zenéjét hallgatom, annyira jó volt.

Szabad gondolataimat egyébként többek között arra használom, hogy fejben kialakítsam azt az "író és dolgozó sarkot", ahol majd a jövő bejegyzései születnek. Apa még nem tudja, de egy felújított retro íróasztalt kell majd autóval Budapestre fuvaroznia a kedvemért... Áldás a lánygyerek.

(...) 

Nem tudok ennél többet írni, annyira fáradt vagyok. Remélem, hamarosan hozzászokom az új napirendemhez, és több energiám lesz blogolni, mert sírni tudnék, hogy ezer éve nem írtam semmit csak úgy, az írás kedvéért. 
Share:

2 comments

Good vibes only.

© According to Koko | All rights reserved.
Blogger Template Crafted by pipdig